Cisco Data Center Application Services Implementation Practice

1: What are the installation requirements for Cisco ANM?
A.Windows NT 4.1
2 GB RAM
50 GB HD
B.Ubuntu Linux Server 7.0
4GB RAM
80 GB HD
C.Windows 2003 Server
2 GB RAM
120 GB HD
D.Red Hat Enterprise Linux 4.5
2 GB RAM
60 GB HD
Correct Answers: D

2: When considering a Cisco ACE Module implementation, a site survey should first be taken to confirm which two requirements? (Choose two.)
A.Cisco Catalyst 4500 Switch chassis with an open-fabric-enabled port
Cisco Catalyst 4500 Series Supervisor Engine 4
Cisco IOS Software Release 12.2(31)SGA or later
B.Cisco Catalyst 6509 Switch chassis with an open-fabric-enabled port
Cisco Catalyst 6500 Series Supervisor Engine 32
Cisco IOS Software Release 12.2(18)SXF4 or later
C.Cisco Catalyst 6709 Switch chassis with an open-fabric-enabled port
Cisco Catalyst 6700 Series Supervisor Engine 720
Cisco IOS Software Release 12.2(33)SXH or later
D.Cisco Catalyst 6506 Switch chassis with an open-fabric-enabled port
Cisco Catalyst 6500 Series Supervisor Engine 720
Cisco IOS Software Release 12.2(18)SXF4 or later
E.Cisco 7600 Switch chassis with an open-fabric-enabled port
Cisco 7600 Series Supervisor Engine 720
Cisco 7600 Series Route Switch Processor 720
Cisco IOS Software Release 12.2(18)SXF4 or later
Correct Answers: D E

3: A single Cisco ACE 4710 Appliance handles all data center and the data center traffic. At what treffic level point should you consider purchasing a second Cisco ACE 4710 Appliance?
A.when the L4 Perf ?CPS reaches 20,000
B.when the L7 Perf ?CPS reaches 40,000
C.when the L4 Perf ?CPS reaches 80,000
D.when the L4 Perf ?CPS reaches 100,000
Correct Answers: D

4: When configuring a Cisco ACE Module for deployment in an existing Cisco Catalyst 6500 Switch, the command svclc vlan-group 5 100-102 accomplishes which of these tasks?
A.creates the VLANs 100?02
B.groups the VLANs 100?02 into line card group 5
C.assigns the VLANs 100?02 to the line card in slot 5
D.allocates the VLANs to be assigned to the Cisco ACE appliance ports
E.creates the VLANs 100?02 and assigns them to the line card in slot 5
Correct Answers: B

5: Below is output from a Cisco ACE Module show version command:
Software
loader: Version 12.2[118]
system: Version 3.0(0)A1(2) [build 3.0(0)A1(2) jwilley_23:41:53-2006/06/11_ /auto/adbu-rel/ws/REL_3_0_0_A1_2]
system image file: [LCP] disk0:c6ace-t1k9-mz.3.0.0_A1_2.bin
installed license: no feature license is installed
What SLB software version is running on the Cisco ACE Module?
A.1.18
B.1.2
C.3.0(0)
D.12.2
Correct Answers: B

6: Which statement is true regarding a redundant installation using content switching?
A.It is also called site selection.
B.It only works for TCP-based applications.
C.It uses GSLB for global site load balancing.
D.It provides local redundancy in a single data center.
E.It relies on extensions to the dynamic routing protocol to choose the nearest server.
Correct Answers: D

7: Your customer has decided to configure two Cisco ACE Modules in a high-availability solution. The customer has six contexts configured and has decided to use the active-active model. How many fault-tolerant groups will the customer require if it splits its active contexts evenly between both Cisco ACE Modules?
A.2
B.4
C.6
D.8
Correct Answers: C

8: KAL-AP queries are allowed in a Cisco ACE Module via which type of class map and policy map?
A.Layer 4 class map and Layer 4 policy map
B.KAL-AP class map and KAL-AP policy map
C.UDP class map and load-balancing policy map
D.management class map and management policy map
Correct Answers: D

9: Which protocol is KeepAlive-Appliance Protocol based on?
A.CAPP
B.CAPP over IP
C.CAPP over TCP
D.CAPP over UDP
Correct Answers: D

10: You believe that there may be a problem with the fault-tolerant VLAN. As a first step, which command would you use to find out if any heartbeats have been missed?
A.ace/admin# show ft stats
B.ace/admin# show ft peer detail
C.ace/context# show ft peer detail
D.ace/context# show ft group detail
Correct Answers: A

         

Welcome To Visit PassLeader